Založ si blog

Celemu svetu – Apokalipsa.

Národy ktoré  nútené žiť v podmienkach peniazi skoro stanu vyhynutou civilizáciou. Všetke štáty „svetové lidery“ a finančne experti  ktoré tlačia ľudí žiť v peňažnom svete a myslia že kríza ustupuje alebo je preč sú „bla-boly“mŕtvych. Kríza nie je v ich vreckách ale vo vreckách miliárd ľudí. Niet na zemi toľko zlata  aby uspokojil blahobyt človeka za peniaze. A tak ti čo pri moci a pri peniazoch nútia národ žiť v peňažnej sfére a rabských podmienkach tak sa stráca láska, pochopenie , súcit a rastie nenávisť , ľudia medzi sebou nenávidia, robia vraždy a samovraždy , lebo jeden ma prácu a jedlo a druhy nemá nič. Jedne sa kúpu v rozkoši a druhe hľadajú si prácu kde sa dá aby prežiť a nakŕmiť deti po pri tom musia našetriť na elektriku a plyn.Väčšina rodín ktoré chcú aby ich deti boli zabezpečene pracujú 12-13 hodín denne a pri tom zanedbávajú deti v ich výchove , a výsledok hovorí sam za seba , keď z dieťaťa stane pohan, násilník , drogovo závislý , alebo zahynie .
Zahranične a tuzemske firmy, ktoré nečestne vybudovali svoj kapitál , ktoré ukradli a nazbierali peňazí z vrecka ľudí ,“ kupónovej privatizácií“, a stali sa veľkými akciovými spoločnosťami , vytvorili diabolské podmienky na svoje služby a ponuky pre ľudí. Teraz keď všetko krachuje a ničí sa katastrofami,  firmy  žiadajú od ľudí splácať dlhy, a kričia že dajú ich na sud a exekúciu v doživotne dlhí alebo odoberajú majetky za ktoré  časť peniazi už zaplatená . Firmy nezaujíma že štát ma „uťahovať opasok“ ,ľudia nemajú výplaty, prácu a za tovar alebo majetok ktorý nakúpili pred rokmi máju platiť. Drzé a sebeckí firmy správajú sa ako diabli ,penalizujú zameškané splátky , zoberajú majetky a tovar ktorý z časti už zaplatený. Ľudí ktoré pracujú v finančných spoločnostiach pre svoj plat a zisk správajú sa ako zverí. Naroď nemôže za to čo sa odohráva v svete.Teraz zabíjajú ľudí za peniaze a neskoršie budu zabíjať za jedlo.
Európska Únia zatiahla štáty do slučky . Na čo ponúkala peniaze a spoluprácu keď na to nemá a teraz kričí „zatiahnite opasky“ . Pracuje tým istým spôsobom ako drzé finančne spoločnosti.
Pochopte ľudí , fondy vytvárajú sa od váhy zlata a žiadny štát nemá toľko zlata aby národu vyplácal v peniazoch na živobytie, a preto peniazi putujú k ľuďom v uzavretom reťazci, ako kolotoč. Ešte viac národ ochudobnie keď do kolotoča vstúpi firma zo službami ktoré sú nehmatateľní ,za tie služby národ platí drahým potom, tie služby sú lákavé ale máju slúžiť na dobre účely a zadarmo. Ešte horšie bude tomu národu ktorý nezachce točiť v tom obrovskom kolose, neskoršie tam môžu vyskytnúť choroby, umele katastrofy,zemetrasenie alebo nedaj Boh vojna. Na čo všetko diabol ochotný isť kvôli peniazom.
Napríklad :Všetke výskumy a vynálezy platia sa z vrecka daňových poplatníkov tak prečo keď vynašli internet a mobilnú sieť nedali národu zadarmo,keď za tento vynález národ už zaplatil. Preto že veľké diabli si  chcú speňažiť vynález, tak vytvoria si firmy, akciové spoločnosti, a tak zaistia si rozkošný pobyt na zemi. Niektoré nemusia ani čakať na vynálezy a idú predávať akcie ktoré ponúkajú ľuďom stať sa vlastníkmi Tatier ,ostrovov alebo malý pozemok na mesiaci.To sú choré , bezbožne delikventi a pri tom ich politici počúvajú a kvôli svojmu vrecku vytvárajú im  miesto pre podnikanie a schvaľujú zmluvne podmienky aby oklamať ľudí.  Ako môžu ponúkať stať sa vlastníkom Tatier , keď hory patria Stvoriteľovi Najvyššiemu Bohu. Firmy, banky , akciové spoločnosti  za ktorými stoja akcionári“nenažraté  ministri“ so svojimi kamoš-mi ponúkajú niečo na predaj čo im  nepatri.
Diabli dobre poznajú psychológiu človeka a vedia že na pekne veci jeho nalákajú , pri tom ešte dajú podpísať zmluvy s menom. A tak človek sa raduje a myslí že urobil dobrý obchod a pri tom podpísal zmluvu s diablom. Lebo diabol je klamár, ako povedal Boh . Zvláštne, od kedy človek keď  chcel volať musel podpisovať zmluvu ? Napríklad : obyčajne telefonické služby v mobilnej sieti , prečo ich ponúkajú na podpis a pri tom u človeka žiadajú všetke údaje z občianskeho preukazu alebo pasu.Veď nerobíme zmluvu na nákup potravin a nepredkladáme k tomu doklady.
Zle rozhodnutia nemúdrych a zaslepených vodcov vedu ku kolapsu a zničeniu ľudstva.
Najviac teraz v časoch tmy mnohí vodcovia v EÚ nekričia „zachráňme svet a ľudí „, ale kričia „zachráňme peniazi ,uťahujte opasky“.To je cynické, hlúpe a odporne.Ako môžu také cynici ukazovať národu smer do budúcna,keď myslia iba na peniazi.Oni nechápu že keď do fľaše šampanského vojde len takí počet bubliniek aký ma objem ta fľaša, a keď ju otvoriť tak prísne taký počet bubliniek aj vyjde. Len tu fľašu otvára a pije z nej diabol zo smilnicou. Teraz mnohí štáty máju sa vzdať budúcnosti, prestať stavať, rodiť, sadiť kvôli tomu že v svete nie sú peniaze . Ľudia zabudli že keď  sa rodia Boh vdychuje do nich Duch života,a to je hlavne prečo človek ma žiť, a byť v svojom živote dôstojným človekom, a zdokonaliť sa tak, ako zlato čisti v ohni ,aby potom navrátiť sa k Bohu Otcu do života večného.
Apokalypsa už viditeľná ,len ne všetci to chápu a ľudia nevedia čo robiť.
Vysvetlenie je napísane v Biblie.Len treba poprosiť Boha o dar múdrosti a on príde na pomoc.
V 1999 r . Veľká Británia -Veľkí Babylon mali opustiť miesto Hon Kong v Čine ,ktoré dlhé roky malo pod svojou vládou.Poznáte Anglicko a jeho prírodne bohatstva? Nemajú nič , len voda a kameň.Dlhé tisícročia Anglo – Americká ríša utláčali národy a okrádali mnohé štáty o ich prírodne bohatstva len tým že napadli  a vyhlásili ich za svoju kolóniu. Absurdne je to že súdili morských pirátov a pri tom byli pirátmi na suší.Tak dlhé roky anglo-americké mocnári hovorili si králi a zneužívali prácu iných národov.Preto že ich chudobní ľudia vykrádali a boháčom bolo malo mesta na ostrove oni rozvili svoje aktivity a peniaze s pomocou bank.Pootvárali banky, poisťovne , porobili akciové spoločnosti, skúpili firmy a zaistili si život poplatkami a úročenými percentami .Tak si pri množili otrokov na celom svete.  Ale to nie je všetko,zbohatlícky diabol  keď odovzdal Hon Kong zapredal Európu a mnohé iné štáty ďalšiemu zvieraťu, ktorého mnohé ľudia uctievajú a dávajú si na telo jeho znaky je to Čína. Boh Otec zakázal dávať na telo znak ale ľudia bez rozmyslenia kreslia hlúposti a nevedia čo robia,vytetovali si čínske písmena ,drakov ,tigrov ,rôzne zveri,hady a tým seba uvrhli do priepasti.
Anglicko opustilo Hon-Kong ale všetke svoje aktíva a obchody zanechali tam a spravujú to  cez Svetové Ázijské  banky a Činu . Tým spôsobili veľké škody všetkým Európskym a iným krajinám,oni  zostali bez podnikov ,bez prace a tým ochudobnili. Všetke obchody zavalení iba čínskym tovarom ,ľudia chodia z čínskymi a anglickými písmenami na tele, tetovacie salóny menia ľudí na služobníkov diabla,  pestuje sa marihuana a trávia sa naše deti , v reklamných letákoch väčšina telefonických  čísel zo šestkami .Kvalitný tovar už nenájdete na všetkom je napísane “ made in Čína „. Tak druha hlava prvého divého zvieraťa zničila veľké na rody.
A tak prve divé zviera zničilo bývalé štáty SSR.Veľa peniazi dala Amerika aby rozbiť národy. Ruble byli zničene tiež a všetke doláre putovali a nasýtili spojene národy Ruska.Malo kto vie že cela SSR po zrade Judáša-Gorbačova žila za doláre.To sa ani nedá spočítať koľko musela Amerika dať – vraziť peniazi aby najväčšie skupenstvo národov malo na rukách dolár.Ľudia kupovali a predávali  tovar z Poľská a iných blíž ležiacich krajín za doláre, lebo ekonomika  SSR padla. To iste sa stalo aj z ekonomikou Európy.
Teraz diabol chce pokoriť vojnou Blížni Východ aj keď tam žije mnoho zlých ľudí ale sú aj dobré veriace moslimi , ktoré veria V Boha Otca. A Boh učí v Slove Božom aby ľudia neodplácali za zlo zlom.Ľudí učiť treba ani zabíjať.
V Zjavení Jana kapitole 13:2 jasne opísanie draka a satana čo ničia svet.
…A divé zviera,ktoré som videl,bolo ako leopard,ale jeho nohy boli ako medvede a jeho ústa boli ako ústa leva(erb kráľov). A drak dal zvieraťu svoju silu a svoj trón a veľkú právomoc.A videl som jednu z jeho hláv akoby dobitú na smrť , ale jeho smrteľná rána sa uzdravila , a cela zem nasledovala divé zviera s obdivom (rana bola po páde burzy)…Zjavenie 13:5 A boli mu dané ústa hovoriace veľké veci a rúhania a bola mu daná právomoc konať štyridsať dva mesiacov.A otvorilo ústa v rúhaniach proti Bohu,aby sa rúhalo jeho menu a miestu jeho bývania, i tým ktorí bývajú v nebi (rúhania boli keď na fón americkej zástavy dali kríž s nahým hriešnikom)….Zjavenie 13:11 A videl som iné divé zviera vystupovať zo zeme,a malo dva rohy ako baránok, ale hovorilo ako drak (Čína falošne vystupuje ako národná republika a sedí s kapitalistami za stolom i podpisuje zmluvy.)A vykonáva všetku právomoc toho prvého divého zvieraťa pred jeho očami.A pôsobí,aby zem a ti, ktorí na nej bývajú,uctievali prvé divé zviera,ktorého smrteľná rana sa uzdravila….Zjavenie 13:16 A núti všetkých ľudí,malých i veľkých,bohatých i chudobných,slobodných i otrokov,dať im znak na pravicu alebo na čelo a aby nemohol nikto kupovať ani predávať,len ten,kto má tento znak,meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena.Tu je múdrosť:Kto je rozumný,nech spočíta číslo divého zvieraťa,lebo je to číslo človeka,a jeho číslo je šesťsto šesťdesiat šesť.(Veru iba väčšina skazených nakupuje a predáva, len veriace ľudia sa trápia a  prosia Boha o záchranu.V obchodoch s potravinami na stene reklamy s šestkami,poštová banka ma zákaznícku linku tiež s šestkami a je toho svinstva viac).
Nikto už nič nezmení, čas starého sveta sa pominul .Jedine čo vlády mali by robiť – starať sa o záchranu ľudí a modliť.
Zjavenie 14:6 A videl som iného anjela letiaceho prostriedkom neba a mal večné dobré posolstvo,aby ho oznamoval ako radostnú zvesť tým ,ktorí bývajú na zemi,a každému národu,kmeňu ,jazyku a ľudu,a hovoril soľnými hlasom:  Bojte sa Boha a oslavujte ho,lebo prišla hodina jeho sudu ,a preto uctievajte Toho,ktorý utvoril nebo a zem a more a pramene vôd.“
Z láskou k ľuďom EL.

Anjeli pomohajú ľuďom.

28.11.2011

Už mnohé roky ľudia v Európe klamaní a udržiavané v poslušnosti spôsobom „malo vieš dlho budeš žiť „,preto média stále prechádzali cenzúrou a odpočúvaním. Keď v mnohých štátoch už dávno vysielajú i publikujú skutočne zábery UFO rôzneho typu (strieborná gula,cigareta dĺžkou z kilometer ) na Slovensku s takými príbehmi mlčia. Pre mňa je to [...]

Kresťanské hodnoty sú väčšie za demokratické.

28.11.2011

Kresťanské hodnoty nemôžu byť rovnaké ako hodnoty demokratov.Demokrati boli aj pred 100rokmi to sú té iste“dvorania“ ktoré spravili revolúciu proti buržujom , oni neverili v Boha.Kresťan veri a demokrat nie,keď hovori že veri a nemá skutky tak jeho viera je prázdna.Demokrati sú podobne Babylončanom ktoré chceli postaviť vežu ,a kvôli tomu že hovorili rôznymi [...]

Hriech rodi hriech. Modlite sa i proste Múdrosť.

22.11.2011

Ambiciózne a realistické plány v politických stranách sa tykajú iba materiálnej stránky a nemajú nič spoločne s Božími plánmi. „Boh ne umy stvoril, Boh dušu dal, kedy že ľudia z duše naučia žiť .“Je mi ľúto tých ludi, ktoré chcú byť aj kresťanmi , aj služobníkmi smilnice , a radšej sa vzdajú „pravdy“ kvôli klamstvám Európskej Smilnice. [...]

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Filip Kuffa

Výbor neprijal uznesenie k preletu vrtuľníka s Kuffom nad národným parkom

16.04.2024 14:57

Kuffa mal helikoptérou letieť bez povolenia ponad najprísnejšie chránené územia Malej Fatry, čím sa mali ohroziť napríklad hniezdiace vzácne vtáky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 10102x
Priemerná čítanosť článkov: 1443x

Autor blogu

Kategórie

Archív