Založ si blog

Pravda a súd patri Bohu.

Prečo ľudia i podnikateľa sa stali dlžníkmi?Keď nemúdri alebo prehnane „múdri“ politici robia zákony,reformy alebo preberajú zle diablove ponuky od smilnice vždy na to doplatí národ.
Keď z fondov EU spravil sa projekt i sa začali dávať ľuďom peniaze na podnikanie bola to obrovská chyba i pasca na nezamestnaných.Tak úrady sa zbavili hladných krkov keď posunuli nezamestnaných v podnikateľov a vyšlo tak že hladne krky sa začali dlhovať úradom i zdravotníctvu.Veľmi malo komu sa podarilo uchytiť v podnikaní.Veľa ľudí ani nestihli začať podnikať ako zbadali že obchod nejde i krachovali. Podnikatelia viac času stali vonku pred obchodmi i čakali na zákazníkov ale zákazníci neišli lebo nemajú ľudia peniazi a každý šetri iba na elektriku i plyn, veď z terajších platov iba to môžu si zaplatiť.  A tak podnikatelia museli ťahať si slučku okolo krku 2 roky aby nevracať peniazi aj keď chceli by vrátiť tak nemali , lebo investovali.Po dvoch rokoch štat čáka že dotyčné podnikatelia budu platiť dane, len že príjmy nie sú a na konte je – 0 a zaplatiť zdravotnú poisťovňu  není z čoho,preto Všeob.zdravotná krachuje vinou zlých i nemúdrych projektov ktoré pripravili štátne úradníci.Chudák národ chytil sa do pasce a teraz za peniaze ktoré dostali na podnikanie 100tis.sk predá aj gate, osud s nimi nemaznal teraz zarobia na tom sudy ,exekútor,a zdravotka ktorá im to penalizuje.
A kto potom v tomto štáte je kresťan?Kto berie si odvahu súdiť ľudí a ich osudy a ženy ktoré rodia a neboli pracovať ? Ukážte mi v Biblie kde povedal Otec od vyhnania Adama a Evy že žena musí pracovať .Čí nepovedal Stvoriteľ žene že bude v mukách rodiť a muž bude pracovať v pote svojej tvare ? Ne každý kto hovori Pane znamená že Boh ho vypočuje.Vera bez skutkov je prázdna! Správne povedal môj Spasiteľ Ježiš Kristus ľuďom :“ hovorite že verite a nevidíte ma.“
Pozemské bohatstva(zlato)s ktorého ministri i smilnica  vytvorila fondy i peniaze, čas ktorý úradníci používajú na pokutovanie i panele za každý deň všetko pátri  Bohu. Akým právom používate na obohatenie zlato,čas,čí nedýchate ste všetci rovnakí vzduch a Bohu za to neplatíte a čí nesvieti vám rovnako slnko i padá z neba dážď.Povedané Vám bolo odpúšťajte jeden druhému a milujte blížneho svojho.Ježiš Kristus povedal čo ste urobili tým to malým ,mne ste urobili , lebo Boh je v každom z nás . Neviete kresťani že mate sa obliesť do Pánovho rúcha aby ste všetkému rozumeli čo je správne a čo je podle od diabla.
Namiesto toho aby ste národ vyviedli zo smilnice ste pokračujete ďalej v jej hriechoch.Snažíte sa žiť z jej almužny ktorá nakradla pod čas 2 svetovej vojny od zabitých židov i nakradnutých relikvií i obrazov po celej Európe,ktoré potom „preprala“ v Švajčiarskej banke.Všetke svoje bohatstva vymenila za doláre cez kapitalistické zviera.
Naučte sa rozumieť boju Dobra proti zlu! Peniaze sú to diablove karty a rozdáva tým kto sa mu klania. Slovensko nemôže slúžiť dvom pánom.Všetke ich výpočty i šetrenia  k niečomu  dobrému nedoviedli a zákony sú falošne , lebo nie sú od Boha  .Národ ako sa trápil tak sa trápi ešte viac ,lebo diabol akcionár vyťahuje silu z národa.Nezmohli ste otvoriť ani v sebe raj  ani v ľuďoch o ktorom hovoril Boh.A preto že komunistickí zloduch teraz zaútočil to sú znamenia nepokojov , Otec už nedá jemu moc.Jeho zúrivý pohľad sa obráti na Európu a zničí smilnicu.Národy budu potrestané podľa proroctiev Malachiáš 1-4.

Anjeli pomohajú ľuďom.

28.11.2011

Už mnohé roky ľudia v Európe klamaní a udržiavané v poslušnosti spôsobom „malo vieš dlho budeš žiť „,preto média stále prechádzali cenzúrou a odpočúvaním. Keď v mnohých štátoch už dávno vysielajú i publikujú skutočne zábery UFO rôzneho typu (strieborná gula,cigareta dĺžkou z kilometer ) na Slovensku s takými príbehmi mlčia. Pre mňa je to [...]

Kresťanské hodnoty sú väčšie za demokratické.

28.11.2011

Kresťanské hodnoty nemôžu byť rovnaké ako hodnoty demokratov.Demokrati boli aj pred 100rokmi to sú té iste“dvorania“ ktoré spravili revolúciu proti buržujom , oni neverili v Boha.Kresťan veri a demokrat nie,keď hovori že veri a nemá skutky tak jeho viera je prázdna.Demokrati sú podobne Babylončanom ktoré chceli postaviť vežu ,a kvôli tomu že hovorili rôznymi [...]

Hriech rodi hriech. Modlite sa i proste Múdrosť.

22.11.2011

Ambiciózne a realistické plány v politických stranách sa tykajú iba materiálnej stránky a nemajú nič spoločne s Božími plánmi. „Boh ne umy stvoril, Boh dušu dal, kedy že ľudia z duše naučia žiť .“Je mi ľúto tých ludi, ktoré chcú byť aj kresťanmi , aj služobníkmi smilnice , a radšej sa vzdajú „pravdy“ kvôli klamstvám Európskej Smilnice. [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 10067x
Priemerná čítanosť článkov: 1438x

Autor blogu

Kategórie

Archív