Založ si blog

Hriech rodi hriech. Modlite sa i proste Múdrosť.

Ambiciózne a realistické plány v politických stranách sa tykajú iba materiálnej stránky a nemajú nič spoločne s Božími plánmi. „Boh ne umy stvoril, Boh dušu dal, kedy že ľudia z duše naučia žiť .“
Je mi ľúto tých ludi, ktoré chcú byť aj kresťanmi , aj služobníkmi smilnice , a radšej sa vzdajú „pravdy“ kvôli klamstvám Európskej Smilnice. Stavitelia Európskeho domu (Unie)  nemajú založený „Zakladaný kameň“ viery , lásky, pravdy a preto dom sa rozpadá i pohár Božieho hnevu je pripravený. Zjavenie : 17,18.
Európska smilnica zo 17 európskymi štátmi je založená na diabolských platformách a jej stvorenie sa začína z podlosti a klamstiev.Jej korene sú koreňmi smilstva ,potknutia , rozvratu a peniazi.Ako napísane v Božom Slove “ Peniaze sú iba potkýnanie , a základom peniazi je zlato.Veď niet toľko zlata aby ľudia žili šťastne.Ten kto dostava plat 3000 eur a viac je spokojne „mŕtvy“ zo svojim svedomím že ostatne ľudia máju na živobytie 260-300 eur,že rodiny (muži,ženy,deti , penzisti, bezdomovci, nezamestnaní ,choré a opustené matky s deťmi) žijú v chudobe kvôli peniazom. Nehovorím už o platoch v Európskom parlamente ,Nemcov ,lordov ,akcionárov a ostatných veľmož ktoré štáty iba využívajú na svoje bohatstva i rozkoš. Nečudujem sa že Gréci povstali nad takou nad vládou a nechcú byť otrokmi bezmocnosti , chudoby i znerovnoprávnenia.
Peniaze sú prekliate , preto že na nich je krv a pot oklamaných pracujúcich,zomrelých , zabitých, drog , prosti….k,vojen , všetkého nečistého. Účel svieti prostriedky ,a s peniazmi naopak , prostriedky svietia účel. Na takých prostriedkoch nemôže byť založené kresťanstvo. Keď že EU ma aj zakladateľov fašistov z tretieho rejcha a ich nakradnutých a falošných peniazi (libier , dolárov) ktoré sa schovali po 2 Svetovej a na Nurnbergskom procese boli utajené skutočnosti  lebo nevyhoveli mnohým pokrytcom i štátom (Nemeckú,Anglickú,Amerike) i štátom v ktorých fašisti sa schovali keď utiekali cez Vatikán.
Prezradím ľudia  Vám  hriech ministrov o ktorom oni nevedia , no modlím sa za nich aby boli spasený.
Keď diabol oklamal Gorbačova i spravil z neho Judaša v ZSSR vtedy zlo našlo Judašov i v Československu.Boli nimi Klaus i Mečiar .Oni oklamali svoj národ , tým že pozbierali z lúdi peniazi a odkúpili za ich že peniazi ich majetky(závody , fabriky,pozemky) čo dlhé roky stavali po Svetovej vojne..Načo bolo ľuďom odpredávať bohatstva zeme keď im to patrilo.Národ dva rázy sa oklamal a ešte za to dal peniaze aby jeho okradli o ich že majetok. Tak bol oklamaný národ diablom v korupciách s kupónovými knižkami,privatizáciami a akcionármi , ktoré obchodujú s tým čo nie je ich.Ako povedal Boh Otec v Božom Slove “ …prídem a potrestal tých , kto predáva to čo jemu nepatri …“ Tu je Biblická mudrosť , keď Ježiš Kristus nechcel sa pokloniť satanovi a povedal že všetke bohatstva sveta nepatria zloduchovi ale Bohu Stvoriteľovi.
Čas smilníkov prišiel ku koncu ,skoro Boh Otec vyleje čašu hnevu , a už nikto nebude vyberať Božie zlato zo zeme , a nikto nebude počítať Jeho národ , a nikto nebude predávať Jeho zem , ani otročiť Jeho národ žiadnymi percentami , a nebude sa pokutovať na Božej zemi  ani penalizovať poplatkami za omeškanie času. Preto že ani zem , ani priestor, ani čas nič nepatri ľuďom.Čas tých ktorí nakladajú na ľudí dané a z ich že práci i mozolí žijú sa pominul. Modlite sa tie ktoré sa potkli a proste Boha Otca aby nevymazal vaše mena z Knihy Života ,preto že ste odbremenili Stvorenia Božie a nakladali na nich dané , a obchodovali zo Smilnicou , svojimi „slepými“ skutkami ničili osudy ľudí. Ponáhľajte sa preto že neviete kedy príde Pán a Sudca , dnes alebo zajtra.Keď nechcete svoju vieru naplniť skutkami , k čiemu vám bude chápanie tajomstiev vzkriesenia. Zahoďte slova koalícia , opozícia a prejdite na kresťanstvo . Zomierajúci rod ľudí nič nepochopil o živote,stvoreniu človeka a večnosti, lebo sa učil od mŕtvych , preto i stali sa rabmi hriechu. Od Živého Boha sa treba učiť i múdrych ľudí ktoré boli rabmi a stali deťmi Božími. 
Bezbožných ľudí nech súdi Boh.
Prečítajte Bibliu . Lukáš 14:33,16,17.
S láskou k ľuďom El.

Anjeli pomohajú ľuďom.

28.11.2011

Už mnohé roky ľudia v Európe klamaní a udržiavané v poslušnosti spôsobom „malo vieš dlho budeš žiť „,preto média stále prechádzali cenzúrou a odpočúvaním. Keď v mnohých štátoch už dávno vysielajú i publikujú skutočne zábery UFO rôzneho typu (strieborná gula,cigareta dĺžkou z kilometer ) na Slovensku s takými príbehmi mlčia. Pre mňa je to [...]

Kresťanské hodnoty sú väčšie za demokratické.

28.11.2011

Kresťanské hodnoty nemôžu byť rovnaké ako hodnoty demokratov.Demokrati boli aj pred 100rokmi to sú té iste“dvorania“ ktoré spravili revolúciu proti buržujom , oni neverili v Boha.Kresťan veri a demokrat nie,keď hovori že veri a nemá skutky tak jeho viera je prázdna.Demokrati sú podobne Babylončanom ktoré chceli postaviť vežu ,a kvôli tomu že hovorili rôznymi [...]

Pravda a súd patri Bohu.

20.11.2011

Prečo ľudia i podnikateľa sa stali dlžníkmi?Keď nemúdri alebo prehnane „múdri“ politici robia zákony,reformy alebo preberajú zle diablove ponuky od smilnice vždy na to doplatí národ. Keď z fondov EU spravil sa projekt i sa začali dávať ľuďom peniaze na podnikanie bola to obrovská chyba i pasca na nezamestnaných.Tak úrady sa zbavili hladných krkov keď posunuli [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 10065x
Priemerná čítanosť článkov: 1438x

Autor blogu

Kategórie

Archív