Založ si blog

Anjeli pomohajú ľuďom.

Anjeli

Anjeli pomohaju ľuďom

Už mnohé roky ľudia v Európe klamaní a udržiavané v poslušnosti spôsobom „malo vieš dlho budeš žiť „,preto média stále prechádzali cenzúrou a odpočúvaním. Keď v mnohých štátoch už dávno vysielajú i publikujú  skutočne zábery UFO  rôzneho typu (strieborná gula,cigareta dĺžkou z kilometer ) na Slovensku s takými príbehmi mlčia. Pre mňa je to normál.Videla som  pred 2r. v lete v 11.40h Strieborne Ufo ako gula nad Transpetrolom pri dedine Tupa okolo mesta Šahy.Ďalšie Ufo ktoré sa svietilo farebnými svetlami naháňalo moju známu ,ktorá zo svojím manželom cestovala na aute pri Marcelovej. Nedávno som videla Ufo ktoré stalo v nebe nad Elektrárňou v Mochovciach.Naša planéta už dávno nasadená rôznymi klonmi a lietajúce taniere sú schované v horách.Mam dokumentárny film  ktorý natočený po  2 svetovej vojne v ktorom je nahraný súboj Amerických pilotov z lietajúcimi loďami  v Antarktíde.Ešte Hitleru 2 antychristu sa podarilo vystaviť lietajúce Ufo ktoré vedelo vzlietnuť 15 km výškou a letieť 2200 km za hod. Len mnohé štáty mlčia ako i ministri obrany a média nemajú záujem kupovať tieto dokumentárne filmy. Tak na zaver ku komentáru   čí Slováci  sú všetci fajn píšem nie preto že ne všetci sú ľudia ako ľudia a ne iba na Slovensku  no i na celej zemegule. Sú ľudia ,na pol ľudia -to sú tie ktorí pri chirurgických zákrokoch potrebovali krv a nevedeli od koho , preto teraz rodia veľa chorých a chybných deti a tak isto pred mnohými rokmi boli klonované homosexuáli. Diabol veľa robí zla aby zničiť človeka , aby spochybniť Božie stvorenie , lebo nechcel sa pokloniť človeku , preto i bol spor medzi Bohom a zloduchom.
Tretie sú vôbec nie  ľudia a klony veľa ich naklonovali na druhých planétach v ďalekých súhvezdiach – to sú mafia a banditi u nich nie je potrebný počet chromozóm v krvi,oni nemajú logiku a nie sú schopné pracovať. K poslednému druhu klonov patria nevydarene klony ako netvory ktoré sa môžu meniť z človeka na vlkolakov , upírov,bosoriek a najnovšie sú hadie muži ktoré robili ženám , deti a mizli , a ich deti sa parili s ženami ktoré pochádzajú od pravého človeka. Myslite,ktorý človek bude vymýšľať horory,iba ten ktorému všetke svinstvo čo výmysly  blízko k jeho poznaniu.Tretí antikrist už je vytvorený v Afrike a keď sa začne tretia svetová vojna to nebude vojna iba medzi ľuďmi no i medzi svetmi.Stovky Ufo budu lietať v nebi.Ako povedal Boh Otec v Biblie „…prídem a nebeské vojsko zničím „.
To ešte za komunistov ľuďom hovorili že zloduchovia iba v rozprávkach , neni to pravda preto Kristus Pán povedal keď odchadzal že na zem prichádza tma a my práve ľudia ktoré pochádzame od Boha sú svetlom.
Verte že každému kto bojuje proti zlu a odporuje svojim telesným žiadostiam pomáhajú anjeli . Mam od nich odkaz ktorý mi nechali na dverách.Je to anjel ktorí chráni moju rodinu 4 človeka v našom dome. Pošlem foto.

 

Kresťanské hodnoty sú väčšie za demokratické.

28.11.2011

Kresťanské hodnoty nemôžu byť rovnaké ako hodnoty demokratov.Demokrati boli aj pred 100rokmi to sú té iste“dvorania“ ktoré spravili revolúciu proti buržujom , oni neverili v Boha.Kresťan veri a demokrat nie,keď hovori že veri a nemá skutky tak jeho viera je prázdna.Demokrati sú podobne Babylončanom ktoré chceli postaviť vežu ,a kvôli tomu že hovorili rôznymi [...]

Hriech rodi hriech. Modlite sa i proste Múdrosť.

22.11.2011

Ambiciózne a realistické plány v politických stranách sa tykajú iba materiálnej stránky a nemajú nič spoločne s Božími plánmi. „Boh ne umy stvoril, Boh dušu dal, kedy že ľudia z duše naučia žiť .“Je mi ľúto tých ludi, ktoré chcú byť aj kresťanmi , aj služobníkmi smilnice , a radšej sa vzdajú „pravdy“ kvôli klamstvám Európskej Smilnice. [...]

Pravda a súd patri Bohu.

20.11.2011

Prečo ľudia i podnikateľa sa stali dlžníkmi?Keď nemúdri alebo prehnane „múdri“ politici robia zákony,reformy alebo preberajú zle diablove ponuky od smilnice vždy na to doplatí národ. Keď z fondov EU spravil sa projekt i sa začali dávať ľuďom peniaze na podnikanie bola to obrovská chyba i pasca na nezamestnaných.Tak úrady sa zbavili hladných krkov keď posunuli [...]

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 10066x
Priemerná čítanosť článkov: 1438x

Autor blogu

Kategórie

Archív