Založ si blog

Kapitalisti a akcionári sú služobníkmi zla.

Najväčšia chyba sa stala že vôbec do zdravotníctva sa vpustili akcionári.To sú darmožráči ktorých nezastaví nikto.Preto že štát ma zavedený diablov systém podporovať grázlov ktoré prišli k veľkým sumám peniazi a tým vystavil chorých i chudobných nešťastnému osudu. A všetci akcionári –  služobnici smilnice a diabla.Nikto sa nenarodí z veľkým vrecom peniazi iba zloduch pod čas svojho hriešneho života porušuje Božie zákony a sa zmocňuje všetkého na čom môže zarábať.Kde ste videli takého „dobráka“ akcionára že by mohol mať veľkú lásku k chudobným i obyčajným ľuďom a po pri tom každý deň sníval o tom ako môže na týchto ľuďoch čím viac zarobiť. Teraz sa začína hon na dlžníkov v zdravotných poisťovniach ,keď nešťastný osud zaviedol človeka do problémov lebo podnikanie sa nedarilo , tak jeho prídu doraziť exekútori ktoré sa priživia na cudzom nešťastí , zoberú domy,naložia exekúcie na bytové veci a všetko čo človek do teraz zarobil skonfiškujú a peniaze ktoré zarobia na cudzom nešťastí rozdajú druhým . V tom to systéme diabla ľudia nemôžu žiť , preto že nezodpovedá zákonom kresťanstva , ale ničí životy jedných na úkor druhých.
Preto že štátne úradníci rozpredali a zmocnili sa všetkého čo bolo národne ľudia boli nútené začať podnikať , bola to pasca.Varovala som ministrov pred 2 rokmi o  tom že není dobré lákať ľudí do podnikania a ponúkať im 3300 eur na začiatok ,preto že sa neuživia a malo podnikatelia  skrachujú a potom po nich pôjdu exekútori.Nepočúvali. A je to tu.Iba bohatí žijú a ti ktoré pri nich priživili.   
Pravdu povedal Ježiš Kristus že skôr ťava prejde cez uško ihly ako takí človek vstúpi do Božieho kráľovstva.. Akcionári a ich spoločenstva nepomáhajú ani zdravotníctvu ani bankovníctvu ,ani žiadnemu priemyslu , oni zožierajú a ničia všetko čo je kresťanské od Boha.Všetka kapitalistická hniloba priplazila ako hady z Ameriky a zničila celu Európu,Rusko  časť Ázie i Afriku a teraz dala aj moc ďalšiemu zvieraťu Čine.

Boží príchod sa blíži , Otec zachráni svoj národ a spali všetku hnilobu čo ničí ľudstvo.
S láskou k ľuďom EL.

Anjeli pomohajú ľuďom.

28.11.2011

Už mnohé roky ľudia v Európe klamaní a udržiavané v poslušnosti spôsobom „malo vieš dlho budeš žiť „,preto média stále prechádzali cenzúrou a odpočúvaním. Keď v mnohých štátoch už dávno vysielajú i publikujú skutočne zábery UFO rôzneho typu (strieborná gula,cigareta dĺžkou z kilometer ) na Slovensku s takými príbehmi mlčia. Pre mňa je to [...]

Kresťanské hodnoty sú väčšie za demokratické.

28.11.2011

Kresťanské hodnoty nemôžu byť rovnaké ako hodnoty demokratov.Demokrati boli aj pred 100rokmi to sú té iste“dvorania“ ktoré spravili revolúciu proti buržujom , oni neverili v Boha.Kresťan veri a demokrat nie,keď hovori že veri a nemá skutky tak jeho viera je prázdna.Demokrati sú podobne Babylončanom ktoré chceli postaviť vežu ,a kvôli tomu že hovorili rôznymi [...]

Hriech rodi hriech. Modlite sa i proste Múdrosť.

22.11.2011

Ambiciózne a realistické plány v politických stranách sa tykajú iba materiálnej stránky a nemajú nič spoločne s Božími plánmi. „Boh ne umy stvoril, Boh dušu dal, kedy že ľudia z duše naučia žiť .“Je mi ľúto tých ludi, ktoré chcú byť aj kresťanmi , aj služobníkmi smilnice , a radšej sa vzdajú „pravdy“ kvôli klamstvám Európskej Smilnice. [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 07:51

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 10123x
Priemerná čítanosť článkov: 1446x

Autor blogu

Kategórie

Archív