Kapitalisti a akcionári sú služobníkmi zla.

20. novembra 2011, el69, Nezaradené

Najväčšia chyba sa stala že vôbec do zdravotníctva sa vpustili akcionári.To sú darmožráči ktorých nezastaví nikto.Preto že štát ma zavedený diablov systém podporovať grázlov ktoré prišli k veľkým sumám peniazi a tým vystavil chorých i chudobných nešťastnému osudu. A všetci akcionári –  služobnici smilnice a diabla.Nikto sa nenarodí z veľkým vrecom peniazi iba zloduch pod čas svojho hriešneho života porušuje Božie zákony a sa zmocňuje všetkého na čom môže zarábať.Kde ste videli takého „dobráka“ akcionára že by mohol mať veľkú lásku k chudobným i obyčajným ľuďom a po pri tom každý deň sníval o tom ako môže na týchto ľuďoch čím viac zarobiť. Teraz sa začína hon na dlžníkov v zdravotných poisťovniach ,keď nešťastný osud zaviedol človeka do problémov lebo podnikanie sa nedarilo , tak jeho prídu doraziť exekútori ktoré sa priživia na cudzom nešťastí , zoberú domy,naložia exekúcie na bytové veci a všetko čo človek do teraz zarobil skonfiškujú a peniaze ktoré zarobia na cudzom nešťastí rozdajú druhým . V tom to systéme diabla ľudia nemôžu žiť , preto že nezodpovedá zákonom kresťanstva , ale ničí životy jedných na úkor druhých.
Preto že štátne úradníci rozpredali a zmocnili sa všetkého čo bolo národne ľudia boli nútené začať podnikať , bola to pasca.Varovala som ministrov pred 2 rokmi o  tom že není dobré lákať ľudí do podnikania a ponúkať im 3300 eur na začiatok ,preto že sa neuživia a malo podnikatelia  skrachujú a potom po nich pôjdu exekútori.Nepočúvali. A je to tu.Iba bohatí žijú a ti ktoré pri nich priživili.   
Pravdu povedal Ježiš Kristus že skôr ťava prejde cez uško ihly ako takí človek vstúpi do Božieho kráľovstva.. Akcionári a ich spoločenstva nepomáhajú ani zdravotníctvu ani bankovníctvu ,ani žiadnemu priemyslu , oni zožierajú a ničia všetko čo je kresťanské od Boha.Všetka kapitalistická hniloba priplazila ako hady z Ameriky a zničila celu Európu,Rusko  časť Ázie i Afriku a teraz dala aj moc ďalšiemu zvieraťu Čine.

Boží príchod sa blíži , Otec zachráni svoj národ a spali všetku hnilobu čo ničí ľudstvo.
S láskou k ľuďom EL.